Robert en Lisa

Success Stories
27 feb 2023
TABLE OF CONTENTS
Robert and Lisa
TABLE OF CONTENTS

Ik kwam juist uit een slechte relatie en voelde me zeer eenzaam. Voor een man om slachtoffer te zijn van huishoudelijk geweld, is schaamtelijk. Ik voelde me nog maar een schim van wie ik ooit was. Toen ik op een dag aan het scrollen was zag ik een ad voor deze dating app, in een opwelling besloot ik dan maar een account aan te maken.

Eerlijk gezegd verwachtte ik niet dat er een relatie uit zou voort vloeien. en was van plan om het te gebruiken op dezelfde manier als ik Facebook gebruik.

Maar ik betrapte mezelf erop dat ik toch iemand wou vinden. Ik wou mezelf geliefd voelen, dus ik stuurde andere op de app. Mannen, vrouwen, het maakte mij allemaal niet uit. Al wat ik wou was iemand vinden waarmee ik echt kon connecten. Het maakte me zelfs niet uit als we elkaar niet konden zien in het echte leven.

Wel, Hilly heeft me een beetje gegeven van wat ik wou. Ik heb echt enkele goede vrienden gemaakt op de app. Maar ik merkte dat ik toch steeds meer en meer wou. Op een dag kreeg ik plots een bericht, en laat ik je zeggen, ik was verbaasd. Ik krijg normaal nooit als eerste een bericht. Degene die me het berichtje stuurde was ongetwijfeld de mooiste vrouw die ik ooit had gezien. Ik was betoverd, ik dacht: ‘Dit moet een grap zijn.’. Wel die grap werd de beste relatie die ik ooit heb gehad. We behandelen elkaar royaal en ik ben zo gelukkig dat we elkaar hebben ontmoet.

 

share

You May Also Like

Ryan and Sarah
Ryan en Sarah
Ik heb eerlijk gezegd een vrij saai verhaal in vergelijking met de meeste mensen. Ik was geen echte grappenmaker, ik was geen kerel die dating apps haatte, ik was zelfs niet iemand met een moeilijk verleden of vreemde wensen en behoeften voor tijdens het daten. Ik was altijd heel eerlijk en oprecht in mijn profiel. […]
01 mrt 2023
Elliot and Amy
Elliot and Amy
Once I made the account but I treated it like a joke. I used a real picture of myself but other pics I had included my dog sleeping in weird positions, and a badly photoshopped picture of my face on a baby’s body. I even tried to pretend that I was Mr. Krabs from Spongebob. […]
27 feb 2023
2 min read
Olivia and Nathan
Olivia en Nathan
Ik ga niet liegen, ik had nooit veel op van die dating apps. Om eerlijk te zijn, ik was er zelfs  tegen. Ik groeide ook op in de vroege tijden waar het internet soms nog een gevaarlijke plaats was. Om één of andere reden spookte het altijd in mijn hoofd dat als ik een dating […]
27 feb 2023
Hily: Dating App
Meet People.Find Love...
Scoor de app