Penny en Forest

Success Stories
27 feb 2023
TABLE OF CONTENTS
Penny and Forest
TABLE OF CONTENTS

Ik ben altijd een beetje raar geweest. Ook al was ik helemaal weg van het hele idee achter een dating app, ik hield niet echt van eerste date-ideeën. Geen idee waarom, maar het hele gedoe van eten in een fancy restaurant of ergens een kopje koffie drinken lijkt zo over the top. Dus ik schreef in mijn profiel dat ik enkel op date zou gaan als het interessant zou zijn.

Ik kreeg zoveel berichtjes met suggesties van fancy restaurants waar ik zelf nog nooit van had gehoord, of suggesties om naar carnavals te gaan of spontane vakanties te nemen. Maar er zat niets tussen dat mij interesseerde. Het was allemaal saaie voorstellen die iedereen doet op een date. Ik was net van plan om mijn account te verwijderen toen een kerel me stuurde en vroeg of ik met hem vrijwilligerswerk wou gaan doen in het lokale dierenasiel.

Ik ga niet liegen dat voorstel verbaasde me een beetje. Ik wou iets anders doen tijdens een date, wel dit was zeker iets anders. Ik geloof dat ik zelfs niet eens twijfelde toen ik heb vroeg waar en wanneer we er naar toe zouden gaan. We gingen samen en hielpen de hele dag in het dierenasiel. Ik slaagde erin om echt met hem te connecten gedurende onze tijd daar. We spenderen nog steeds veel tijd daar. Maar op die dag werd ik verliefd op een kat met één oog. Dus toen ik het asiel verliet, had ik een vriendje én een kat genaamd Squint.

share

You May Also Like

Ryan and Sarah
Ryan en Sarah
Ik heb eerlijk gezegd een vrij saai verhaal in vergelijking met de meeste mensen. Ik was geen echte grappenmaker, ik was geen kerel die dating apps haatte, ik was zelfs niet iemand met een moeilijk verleden of vreemde wensen en behoeften voor tijdens het daten. Ik was altijd heel eerlijk en oprecht in mijn profiel. […]
01 mrt 2023
Olivia and Nathan
Olivia en Nathan
Ik ga niet liegen, ik had nooit veel op van die dating apps. Om eerlijk te zijn, ik was er zelfs  tegen. Ik groeide ook op in de vroege tijden waar het internet soms nog een gevaarlijke plaats was. Om één of andere reden spookte het altijd in mijn hoofd dat als ik een dating […]
27 feb 2023
Robert and Lisa
Robert en Lisa
Ik kwam juist uit een slechte relatie en voelde me zeer eenzaam. Voor een man om slachtoffer te zijn van huishoudelijk geweld, is schaamtelijk. Ik voelde me nog maar een schim van wie ik ooit was. Toen ik op een dag aan het scrollen was zag ik een ad voor deze dating app, in een […]
27 feb 2023
Hily: Dating App
Meet People.Find Love...
Scoor de app