Ryan en Sarah

Success Stories
01 mrt 2023
TABLE OF CONTENTS
Ryan and Sarah
TABLE OF CONTENTS

Ik heb eerlijk gezegd een vrij saai verhaal in vergelijking met de meeste mensen. Ik was geen echte grappenmaker, ik was geen kerel die dating apps haatte, ik was zelfs niet iemand met een moeilijk verleden of vreemde wensen en behoeften voor tijdens het daten.

Ik was altijd heel eerlijk en oprecht in mijn profiel. Ik wou gewoon een vrouw met wie ik kon connecten op een emotioneel level. Iemand die mij steunt en die ik kan steunen. Ik denk zelfs dat de reden waarom ik nooit veel berichten kreeg, waarschijnlijk is omdat iedereen me saai vindt.

Er waren geen interessante gimmicks, verhalen of grapjes bij mij. Wat je kreeg was ikzelf in mijn meest pure vorm. Een simpele man, die een simpel leven wilt en iemand die van hem houdt meer dan van wie ook ter wereld.

Na te zijn geghost geweest voor de 50e keer, besloot ik om nog 1 vrouw te sturen. Laat ik je nu al zegge, ik had altijd gehoord dat tegenpolen elkaar aantrekken, maar dit was ook de eerste keer dat ik he echt geloofde. Sarah was alles dat ik niet was. Ze was vriendelijk en populair, hield van grappen maken en was helemaal weg van gimmicks en thema’s. Ik kon echt niet geloven dat ik met haar aan het sturen was.

Ze vertelde me dat ze ervan hield dat ik zo ‘echt’ was en dat ze me al een tijdje wou sturen. We zijn op date gegaan en de rest is geschiedenis. Elkaar ontmoeten is het beste dat me ooit is overkomen.

share

You May Also Like

Olivia and Nathan
Olivia en Nathan
Ik ga niet liegen, ik had nooit veel op van die dating apps. Om eerlijk te zijn, ik was er zelfs  tegen. Ik groeide ook op in de vroege tijden waar het internet soms nog een gevaarlijke plaats was. Om één of andere reden spookte het altijd in mijn hoofd dat als ik een dating […]
27 feb 2023
Penny and Forest
Penny en Forest
Ik ben altijd een beetje raar geweest. Ook al was ik helemaal weg van het hele idee achter een dating app, ik hield niet echt van eerste date-ideeën. Geen idee waarom, maar het hele gedoe van eten in een fancy restaurant of ergens een kopje koffie drinken lijkt zo over the top. Dus ik schreef […]
27 feb 2023
Elliot and Amy
Elliot and Amy
Once I made the account but I treated it like a joke. I used a real picture of myself but other pics I had included my dog sleeping in weird positions, and a badly photoshopped picture of my face on a baby’s body. I even tried to pretend that I was Mr. Krabs from Spongebob. […]
27 feb 2023
2 min read
Hily: Dating App
Meet People.Find Love...
Download gratis