TABLE OF CONTENT

Olivia en Nathan

Success Stories
27 feb 2023
3 min read
Olivia en Nathan
TABLE OF CONTENT

Ik ga niet liegen, ik had nooit veel op van die dating apps. Om eerlijk te zijn, ik was er zelfs  tegen. Ik groeide ook op in de vroege tijden waar het internet soms nog een gevaarlijke plaats was. Om één of andere reden spookte het altijd in mijn hoofd dat als ik een dating app of site zou gebruiken, je me waarschijnlijk niet meer ging terugzien.

Wel, nadat een vriendin van mij hoorde dat ik klaagde over het feit dat ik nog steeds single was, begon ze me lastig te vallen met Hily totdat ik eindelijk een account aanmaakte. Eerlijk? Ik was kwaad! Ze begon me te plagen met al de kerels op de app, en ok ze waren best wel knap, maar ik was koppig en ik weigerde hun te sturen.

Na maanden me erover uit te horen, besloot ik uiteindelijk in te geven en stuurde een berichtje. Ik vertelde haar dat zodra er iets raars gebeurd, ze me moest komen ophalen. Ze ging akkoord en ik ging op date. Nathan zat blijkbaar voor dezelfde reden als ik op de app. Net zoals ik, was hij iemand die dating apps haatte en standvastig weigerde deze te gebruiken.

We gingen samen uit eten en de rest is geschiedenis. Het is ondertussen al 8 maanden geleden sinds onze eerste date. We praten zelfs al over samen wonen. Het is ondertussen zelfs een inside joke geworden in onze vriendengroep dat het koppel dat dating apps haatten, nu samen is!

share

You May Also Like

Ryan en Sarah
Ryan en Sarah
Ik heb eerlijk gezegd een vrij saai verhaal in vergelijking met de meeste mensen. Ik was geen echte grappenmaker, ik was geen kerel die dating apps haatte, ik was zelfs niet iemand met een moeilijk verleden of vreemde wensen en behoeften voor tijdens het daten. Ik was altijd heel eerlijk en oprecht in mijn profiel. […]
01 mrt 2023
Robert en Lisa
Robert en Lisa
Ik kwam juist uit een slechte relatie en voelde me zeer eenzaam. Voor een man om slachtoffer te zijn van huishoudelijk geweld, is schaamtelijk. Ik voelde me nog maar een schim van wie ik ooit was. Toen ik op een dag aan het scrollen was zag ik een ad voor deze dating app, in een […]
27 feb 2023
3 min read
Elliot en Amy
Elliot and Amy
Once I made the account but I treated it like a joke. I used a real picture of myself but other pics I had included my dog sleeping in weird positions, and a badly photoshopped picture of my face on a baby’s body. I even tried to pretend that I was Mr. Krabs from Spongebob. […]
27 feb 2023